Τσιμέντα

999

Το τσιμέντο παράγεται από τη συνάλεση κλίνκερ, γύψου και άλλων υλικών με
υδραυλικές ιδιότητες.
Η λεπτόκοκκη σκόνη που προκύπτει όταν αναμειχθεί με ορυκτές πρώτες ύλες που καλούνται «αδρανή» (όπως άμμο, χαλίκι) και νερό, δρα ως συνδετικό υλικό για το σχηματισμό του σκυροδέματος.
Η Μωραϊτης Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει τα κορυφαίας ποιότητας τσιμέντα ΤΙΤΑΝ σε μεγάλη ποικιλία ειδών / αντοχών και σε ασυναγώνιστες τιμές.

28

Τούβλα

Τα τούβλα από πηλό αποτελούν 100% φυσικό προϊόν χωρίς χημικά πρόσθετα, με διαπιστωμένη διάρκεια ζωής που ξεπερνά τα 4000 χρόνια και με απόλυτα υγιεινά χαρακτηριστικά, καθώς και αντοχή στο χρόνο, τους σεισμούς και τις πυρκαγιές. Η Μωραϊτης Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει κλασικά τούβλα, θερμο/ηχομονωτικά τούβλα, μονές τοιχοποιίες με οικοblock και τούβλα ειδικών διαστάσεων.

613

Σοβάδες

822

Η Μωραϊτης Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει έτοιμους σοβάδες της κορυφαίας εταιρείας Isomat.
Εμπορευόμαστε τσιμεντοειδείς σοβάδες, ακρυλικούς σοβάδες, σιλικονούχους σοβάδες, αστάρια σοβάδων και οπλισμούς σοβάδων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η μεγάλη ποικιλία και η διαρκής ανανέωση των προϊόντων, μας έχουν εδραιώσει ως μια κορυφαία μονάδα εμπορίας σοβάδων.

Γυψοσανίδες

39

Η ξηρά δόμηση είναι ένα ευρέως διαδεδομένο σύστημα δόμησης καθώς τα συστήματα
δόμησης με βάση το γύψο προσφέρουν την απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία καθώς και μια νέα διάσταση στον εσωτερικό σχεδιασμό χώρων. Αποτελεί μια σύγχρονη τεχνολογία στο πεδίο των κατασκευών, η οποία σταδιακά αντικαθιστά τη δόμηση με βαριά διαχωριστικά και οροφές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Η Μωραϊτης Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει τις κορυφαίας ποιότητας γυψοσανίδες των εταιρειών Knauf, Rigips και Technogips, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.