Η εταιρεία Μωραϊτης Α.Β.Ε.Ε.

07

Η εταιρεία Μωραϊτης Α.Β.Ε.Ε. δημιουργήθηκε το 1979 από τον Διονύσιο
Μωραΐτη και την Ελένη Μωραΐτη, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες δόμησης που υπήρχαν στην Ζάκυνθο, λόγω της ραγδαίας αύξησης του τουρισμού στο νησί. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία και η καταξίωση της εταιρείας στηρίχθηκαν στην εφαρμογή των εκάστοτε πιο σύγχρονων τεχνολογιών, διαδικασιών και μεθόδων έρευνας παραγωγής και διακίνησης – εμπορίας προϊόντων, στη συστηματική έρευνα, στο υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό και στη συνεχώς αναβαθμισμένη τεχνογνωσία. Σήμερα, μετά από τρεις δεκαετίες αδιάκοπης εξέλιξης, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της στα Ιόνια Νησιά και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της με νέες υπηρεσίες και προϊόντα.
Η Μωραϊτης Α.Β.Ε.Ε. προσφέρει αξιόπιστες και υπεύθυνες προτάσεις και λύσεις στους τομείς της ξυλείας, ξηράς δόμησης, μόνωσης και γενικότερα σε όλο το φάσμα της οικοδομικής κατασκευής από τα μπετά και ύστερα.
Με καινούργια και καινοτόμα υλικά που ακολουθούν πιστά τις σημερινές αυστηρές οικολογικές προδιαγραφές και παράλληλα εγγυώνται άριστη ποιότητα και αντοχή, προσφέρει στους πελάτες της κορυφαία προϊόντα και υλικά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, συνεχίζοντας μια παράδοση τριάντα και πλέον χρόνων.

Ισολογισμός 2014         Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Διεύθυνση: Καμάρα Αγίου Λαζάρου, T.K. 29100, Ζάκυνθος.
Τηλ.: 26950 44406, 26950 26647. Κιν.: 6999777444. E-mail: info@moraitisavee.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας για νέα και ειδικές προσφορές: